down

Project

VIP Lounge North Sea Jazz Festival 2017

In een notendop

Tuned Hospitality VIP ontvangst 3.500 gasten Rotterdam

North Sea Jazz 2017, wat was het weer geweldig! Prachtig weer, volle zalen, heerlijk culinair en geweldige optredens. Oliver & Jake hebben weer ruim 3.500 gasten culinair laten genieten in de Birdland VIP-lounge.

De gasten werden ontvangen met een Rotterdamse Limon Fizz cocktail waarna ze konden genieten van diverse culinaire concepten zoals de walking Oysterbar, diverse live gesneden charcuterie en een fantastisch walking diner met als inspiratiebron Rotterdam!

Keuken van de Lage Landen

Dit was het culinaire thema voor deze editie en staat voor wereldse gerechten van Nederlandse komaf. In dit geval zoveel mogelijk producten uit Rotterdam en directe omgeving. We kozen eerlijke ingrediënten en een nuchtere bereiding. De Nederlandse eetcultuur met een internationale en ‘urban’ look & feel. Volgens onze pijlers ´regionaal´ en ´natuurlijk' serveerden wij onder andere vis uit de Noordzee, Rotterdamse piepers en een cocktail van een likeur gemaakt in Rotterdam. 

Live cooking

Voor het oog van de gasten trancheerden onze chefs zalm met diverse smaken en presenteerden wij een heuse 'Crostini Bar' met Rotterdamse specialiteiten. In elk VIP-unit bereidde onze chef ter plekke een gerechtje van een smaakvol walking diner. De gehele avond werden de gasten verwend met culinaire items..

Meer weten?

Bel Patrick op 06 43 36 90 59

of stuur een mailtje naar patrick@mps.nl

 

Kijk hier wat onze opdrachtgevers over ons vertellen

Terug naar overzicht projecten