Daar zit muziek in!

down

Project

VIP Lounge North Sea Jazz Festival 2016

Rotterdam Ahoy

In een notendop

Tuned Hospitality VIP ontvangst 3.500 gasten Rotterdam

Het North Sea Jazz Festival heeft zich ontwikkeld tot een groots internationaal evenement met inmiddels 1.300 musici in 15 concertzalen en met meer dan 65.000 bezoekers, waaronder 3.500 bezoekers die te gast zijn in de VIP-lounge voor een culinair arrangement.

Tuned Hospitality verzocht MPS in 2016 om een culinair voorstel te maken voor de ontvangst en culinaire verzorging van de VIP-gasten. In 2016 heeft de première van het onderscheidende food & hospitality concept Oliver & Jake plaatsgevonden op North Sea Jazz. Het bleek een succesvolle samenwerking met partner Taste & More. Ook dit jaar verzorgt Oliver & Jake de culinaire verzorging in de VIP-Lounge van North Sea Jazz. 

Keuken van de Lage Landen

Dit was het culinaire thema voor de eerste editie en staat voor wereldse gerechten van Nederlandse komaf. In dit geval zoveel mogelijk producten uit Rotterdam en directe omgeving. We kozen eerlijke ingrediënten en een nuchtere bereiding. De Nederlandse eetcultuur met een internationale en ‘urban’ look & feel. Volgens onze pijlers ´regionaal´ en ´natuurlijk' serveerden wij onder andere vis uit de Noordzee, Rotterdamse piepers en een cocktail van een likeur gemaakt in Rotterdam. 

Live cooking

Voor het oog van de gasten trancheerden onze chefs zalm met diverse smaken en presenteerden wij een heuse 'Butcher Bar' met Rotterdamse specialiteiten. In elk VIP-unit bereidde onze chef ter plekke een gerechtje van een smaakvol walking diner. De gehele avond werden de gasten verwend met culinaire items.. 

Meer weten?

Bel Patrick op 06 43 36 90 59

of stuur een mailtje naar patrick@mps.nl

 

Kijk hier wat onze opdrachtgevers over ons vertellen

Terug naar overzicht projecten