An inspiring experience

down

Project

The Experience Conference

De Kromhouthal Amsterdam

In een notendop

IDEA Marketing congres 50 gasten Amsterdam

IDEA organiseert jaarlijks hét marketing congres over de kracht van live communicatie. Ditmaal exclusief voor slechts 50 gasten in De Kromhouthal in Amsterdam. Het event laat zien hoe je voor een ‘brand experience that sticks’ zorgt. Aan MPS de opdracht om een culinaire beleving te creëren die verrassend is en waar men weken na afloop nog over praat. And so we did!

Eat well, Feel amazing

Je goed voelen begint bij eerlijk eten, zorgen voor elkaar en de natuur. Samen genieten van verse en verantwoorde producten. Wij geloven dat hierin de sleutel ligt naar echt geluk. En dat gunnen we iedereen. Daarom bestond ons culinaire programma uit een verrassende invulling. Gasten werden bij binnenkomst ontvangen met een non-alcoholische welkomstcocktail gepresenteerd in een kristallen Champagne coupe met eetbare bloemen. Dit ging gepaard met de plantaardige taartjes van NatsRawline.

Sign Language Coffee Bar

Sinds medio 2021 zijn we een nieuwe samenwerking aangegaan, namelijk met: Sign Language Coffee Bar. Dit is een Coffee Bar waar je letterlijk op je wenken bediend wordt door de vriendelijke Gebaarista’s: dove of slechthorende barista’s. Je bestelt je koffie in gebarentaal. Ook dit unieke concept was aanwezig op het event, wat een ware koffiebeleving teweegbracht.

Culinaire verrassing

Na het plenaire gedeelte volgde een borrel waar wij gasten de keuze boden uit een ruim assortiment van ‘no & low’ alcohol bier. Deze alcoholvrije alternatieven zijn al jaren in opkomst en dit juichen wij alleen maar toe. Daarnaast liepen onze gestylde gastvrouwen rond met charcuterie van ‘De Lekkere Man’, een groeten cocktail in gouden coupes en een rouleaux van duurzame Rondeel kip. Bovendien konden gasten zich laten verrassen door de ‘Smokey Herbs’. Japanse mini BBQ hapjes met gegrilde kruiden.

Meer weten?

Bel Maaike op 06 29 06 99 07

of stuur een mailtje naar maaike.drukker@mps.nl

Terug naar overzicht projecten