Reach for the stars

down

Project

Ondernemen in 3 dagen!

Werkspoorkathedraal Utrecht

In een notendop

FK Projects Werkspoorkathedraal 3-daags event 580 gasten per dag

Gedurende 3 dagen hebben we de catering verzorgd voor een, door FK projects georganiseerd, event over ondernemen. De veelzijdigheid van de Werkspoorkathedraal in Utrecht bleek een perfect match met onze culinaire invulling.

De culinaire invulling bestond uit ontbijt, lunch, borrel en alles tussendoor. Dagelijks stonden onze vriendelijke gastvrouwen en -heren klaar om de gasten te verwelkomen en te voorzien van de beste service en gastvrijheid. Om de gasten een stukje extra service te verlenen schreven we een pakkende tekst op de bekers waarin we de koffie en thee serveerden. Zo konden we de gasten alvast inspireren voor het aanstaande event.

Water Bar

Voldoende water drinken is gezond. Ons lichaam bestaat immers uit 70% water en naast onze organen heeft ook ons brein water nodig. Zonder water krijgen we onvoldoende zuurstof naar onze hersenen. Water is dus extreem belangrijk om goed te kunnen functioneren overdag. Maar, water alleen kan erg saai zijn. Daarom pimpen wij het water met een extra kleur en vitamines, en je hebt heerlijk water! Gasten konden zelf een keuze maken uit een assortiment kraanwater verrijkt met verschillende soorten fruit, specerijen en verse kruiden.

Chef’s selection

Na afloop van het ochtendprogramma werden de gasten uitgenodigd voor de lunch. Vanaf de buffetten en op tafel serveerden wij grab & go lunch specials. Van verschillende soorten boeren broden tot warme items als thai chicken pie en een mini runderburger.

Reach for the stars

Reach for the stars and get lost in food heaven! Waan je in onze heerlijke hemel vol zoetigheden zoals: macarons, merinques en gouden chocolade parels. Terwijl de gasten rijken naar een heerlijke macaron maakte ons polaroid meisje een foto! Een smakelijke en vastgelegde herinnering aan het event.

Meer weten?

Bel Maaike op 06 29 06 99 07

of stuur een mailtje naar maaike.drukker@mps.nl

Terug naar overzicht projecten