Het swingt de pan uit!

down

Project

VIP Lounge North Sea Jazz Festival 2022

Rotterdam Ahoy

In een notendop

TasteMore Birdland VIP arrangement 3.000 gasten Rotterdam

Het jaarlijkse North Sea Jazz festival was weer een groot succes! Voor de vijfde keer op rij heeft Oliver & Jake (een samenwerkingsverband van MPS & Taste More) de catering verzorgd in het VIP dorp.

Drie dagen lang hebben we gasten kunnen verrassen met heerlijke borrel-items en mooie culinaire gerechten. Het uitgangspunt dit jaar was om geluksmomentjes te creëren. Eventjes helemaal voor jezelf of juist met anderen. Samen genieten van verse en verantwoorde producten en zo de sleutel vinden naar geluk. Je goed voelen begint namelijk bij lekker en eerlijk eten en zorgen voor elkaar én de natuur. Wereldse recepten met lokale ingrediënten, met plezier gecreëerd. Wij geloven dat hierin de sleutel ligt naar echt geluk. Eat well, feel amazing!

Culinaire invulling

De gehele avond konden gasten genieten van een fantastisch walking diner, een cocktail bar en een wijnbar. Verspreid in het VIP-dorp hadden we eveneens meerdere watertanks staan gevuld met verschillende smaken. Voor ons culinair zochten we naar een speciale invulling van herkenbare gerechten. Zo hadden we de 'Bietello Tonnato', een variant op de vitello, eigentijds, zonder tonijn, maar mét lokale biet, kappertjes en rucola. Ook de Bao Bun is inmiddels een herkenbaar gerecht, maar wij maken deze niet met kip. We gaan liever voor de pulled salmon of die in de veggie variant. Heerlijk met een Japanse Katsu saus en kimchi. 

We kijken terug op een geslaagd feest met spetterende optredens en smaakvolle gerechten. Op naar volgend jaar!

Meer weten?

Bel Maaike op 06 29 06 99 07

of stuur een mailtje naar maaike.drukker@mps.nl

Terug naar overzicht projecten