Welkom Zomer!

down

Project

Midsummer night party!

Werkspoorkathedraal Utrecht

In een notendop

Medewerkersfeest 1.050 gasten Werkspoorkathedraal Utrecht

De viering van midzomernacht werd in vroegere tijden gelinkt aan de zomerzonnewende. Midzomernacht is het feest waarop de zomer wordt verwelkomd. Vreugdevuren werden ontstoken en het feest is gewijd aan lekker eten, drinken, dansen en eeuwenoude heidense rituelen. Bij de Zweedse variant mag de bloemenkrans, de haring met nieuwe aardappelen, vodka, een ‘little frogs’ dans, veel lol en een goede BBQ niet ontbreken. Geheel in dit thema verzorgden wij het culinair op dit fantastische medewerkersfeest.

Drinks drinks drinks

Na een lange busreis komen de gasten aan en worden ze verwelkomd met een glas prosecco door onze flower girls. De rest van de avond liepen er ook enkele medewerkers rond met kruiwagens voorzien van drankjes. Ook hadden we een zogenaamde “Speakeasy Bar”, een geheime cocktailbar waar je alleen op speciale uitnodiging toegang kreeg, en liepen de meisjes van de wijn rond om de gasten een heerlijk glas wijn te serveren, met een mooi verhaal. Onze parasols vol met heerlijke vers afgebakken pretzels maakten het feest compleet.

Verschillende regio’s, verschillend culinair

Elke regio op de locatie had een andere sfeer en invulling. Daarop sloot ook het culinair aan. Bij de Silent Disco betekende dit heerlijke snacks en bij de Sangria Bar hadden we juist een tapasbar. In het speciale zit-gedeelte konden gasten genieten van een kippetje van het spit, geserveerd met seizoensgroenten op een spies. Maar ook van speciale hotdogs en pasta. Als klap op de vuurpijl stonden buiten onze BBQ masters. Stoer, charmant en liefde voor hun vak. Zij serveerden verrassende burgers met diverse toppings. En het Midsummer Night Festival zou niet compleet zijn geweest zonder een kampvuur met s’mores die gasten zelf boven het vuur konden houden.

Meer weten?

Bel Maaike op 06 29 06 99 07

of stuur een mailtje naar maaike.drukker@mps.nl

Terug naar overzicht projecten