An inspiring experience indeed!

down

Project

IDEA: The Experience Conference

The Warehouse, Wicked Grounds

In een notendop

IDEA marketing congres 140 gasten Amsterdam

MPS is al jarenlang trouw partner van IDEA en partner van het eerste uur voor The Experience Conference. Ook deze tweede editie liet MPS zich van haar beste kant zien: culinair verrassend en op en top gastvrij. De energie en het vakmanschap spatte er vanaf bij het team van MPS en ook culinair was het weer volop genieten. We hebben tijdens en na afloop van het event veel positieve reacties ontvangen m.b.t. de bijdrage van MPS.

Maarten Schram Managing Director IDEA

The Experience Conference is een inspirerend event over de kracht van live communicatie. Het laat zien hoe je voor een ‘brand experience that sticks’ zorgt. Aan MPS de opdracht om op een creatieve en verrassende manier een culinaire beleving te creëren. Een beleving waar men weken na afloop van het evenement nog over praat. En dat is gelukt!

IDEA organiseerde na een succesvolle eerste editie voor de tweede keer The Experience Conference. Ditmaal in, een nieuwe en bijzondere locatie van Wicked Grounds, The Warehouse. Inrichting met duurzame en natuurlijke materialen, de Scandinavisch stijl: modern, minimalistisch en met name veel hout. 

100% concept

De gastvrouwen en -heren van MPS waren volledig onderdeel van het concept. Gekleed in-  en door onze eigen styliste voorzien van een fashionable look, hadden zij een passende edgy uitstraling.

Culinaire verrassing 

De gasten werden ontvangen met een verrassende lunch met wereldse gerechten zoals poké bowls, risotto en dim-sum. Aangevuld met tot de verbeelding sprekende gerechtjes als "brain freeze". Allemaal vers bereid en live voor de schermen afgemaakt door onze chefs. Het ‘marktschilderij’ vol crudités was de eye-cacther van deze middag. 

Walking experience

De middag is afgesloten met charcuterie gepresenteerd op clipboards, een walking sea-food bar waar de items door onze ‘walkers’ ter plekke op smaak werden gebracht met een topping naar keuze en een bijzondere smaakbeleving met de amuse van tonijn met geraspte gin-tonic en (ja, het bestaat echt!) tintel gel.

Meer weten?

Bel Maaike op 06 53 63 63 12

of stuur een mailtje naar maaike@mps.nl

 

Kijk hier wat onze opdrachtgevers over ons vertellen

Terug naar overzicht projecten