Voor het goede doel!

down

Project

Haven Charity Gala

Rotterdam Ahoy

In een notendop

Gala dinner Jaarlijks event 500 gasten Rotterdam

Dit jaar mochten wij de culinaire invulling verzorgen van het jaarlijks terugkerende Haven Charity Gala in Rotterdam. Op donderdag 1 september vond dit jaarlijkse gala voor het goede doel plaats in Rotterdam Ahoy. De verzamelde ondernemers uit de sector haven en logistiek gaven gul voor de goede doelen Support Casper! en het Leontienhuis. Uiteindelijk leverde de avond een recordbedrag op van €1.266.000!

Voor het gala hadden wij de locatie omgetoverd in een summer white thema. In de ontvangstruimte stonden diverse statafels met hoge krukken, maar ook lage luxe dinerstoelen. Hier stonden onze vriendelijke gastvrouwen klaar om alle gasten te verwelkomen met een aperitief. In de dinerruimte plaatsten we strakke witte tafels in ronde vormen met witte bijpassende en comfortabele stoelen. De zaal was verder aangekleed met decoratie in de vorm van bloemen, bloesembomen en tafeldecoratie van witte bloemen en sfeerverlichting. 

Ons uitgeserveerd diner bestond uit een voorgerecht van coquille met limoenblad, couscous, little gems en een emulsie van paprika. Hierna volgde een tussengerecht van snoekbaars met bloemkool, vongole en aubergine met beurre blanc saus en hazelnoot. Als hoofdgerecht serveerden we een runderhaas met kalswang en vadouvan van mousseline. En om in de sfeer van de veiling te blijven serveerden we aan het einde van het diner ons bijzondere hit me dessert. Een plateau van chocolade met hit me erop, waaronder allerlei fruit en zoetigheden verstopt zit. 

Meer weten?

Bel Maaike op 06 29 06 99 07

of stuur een mailtje naar maaike.drukker@mps.nl

Terug naar overzicht projecten