BankGiro Loterij & Vriendenloterij

down

Project

Goed Geld Gala van de BankGiro Loterij & Vriendenloterij

Singer Laren Laren

In een notendop

Nationale Postcode Loterij Goed Geld Gala 400 gasten Laren

Het was weer een geslaagde editie van het jaarlijkse Goed Geld Gala! Met heel veel plezier hebben we de culinaire invulling verzorgd op dit bijzondere evenement.

Dit jaar vond het Goed Geld Gala plaats in de Singer Laren. Tijdens deze bijzondere middag werd bekendgemaakt hoeveel geld er was opgehaald voor de goede doelen, een nieuw record bedrag! 

Culinaire invulling 

Tijdens het Goed Geld Gala inspireerden wij de gasten met verrassende, vegetarische culinaire items. De chefs van MPS creëerden vegetarische gerechten met ingrediënten welke brandstof zijn voor lichaam en geest. Wij wilden de gasten inspireren om gezonder te eten. Wel was er uiteraard nog ruimte voor een guilty pleasure zoals een mini puntzakje friet mayo, maar dan wel van zoete aardappel.

De producten die wij gebruikten zijn van Nederlandse komaf. In dit geval zoveel mogelijk producten uit de omgeving van Laren en een straal van ongeveer 30 kilometer om Laren. Eerlijke ingrediënten, nuchtere bereiding.

Meubilair & decoratie 

MPS was ook verantwoordelijk voor de inrichting van dit evenement. Wij creërden een warme, mystieke ruimte met een chique uitstraling. De bloemdecoratie was uitgevoerd in moderne kleuren met sfeervolle seizoensbloemen in combinatie met groen. Geheel in lijn met de totale uitstraling werden grote vazen op een zuil geplaatst en hoge constructies met bloemen / groendecoratie gecombineerd met lampen. 

Meer weten?

Bel Maaike op 06 29 06 99 07

of stuur een mailtje naar maaike.drukker@mps.nl

Terug naar overzicht projecten