Eindelijk in actie

down

Project

70 (!) events op de Global Mercy

Rotterdam

In een notendop

Mercy Ships 2 weken Grootste ziekenhuisschip ter wereld Rotterdam

Begin maart kwam de Global Mercy; het nieuwste én het grootste civiele ziekenhuisschip ter wereld, naar Rotterdam voor de werving van sponsoren en vrijwilligers. Het schip vaart na een korte tussenstop in Rotterdam uit naar Afrika om daar chirurgische kwaliteitszorg te bieden aan de armste patiënten.

Tijdens de twee weken durende tussenstop, hadden wij de eer om de catering te verzorgen. Op ruim 70 (!) spraakmakende events maakte Rotterdam kennis met het schip. Gasten werden ontvangen met een drank assortiment alvorens zij het schip betraden. Ook nadat zij van boord kwamen werd hen de mogelijkheid gegeven om alle indrukken te bespreken in de zogenaamde ‘off-boarding’. Hier serveerden we gasten een rijk assortiment van high-tea items zoals muffins, mini panna cotta’s, hartige madeleines en cannelloni.

Andere bezoekers namen deel aan een bijzonder diner gevolgd door een feestelijk optreden van een artiest. Wij hechten veel waarde aan je goed voelen en volgens ons begint dat bij lekker en eerlijk eten. Samen genieten van verse en verantwoorde producten. Ons culinair bestond daarom uit gerechten waarmee we gasten willen verrassen. Zo was onze tartaar van zeebaars met radijs, kwartelei en crème van piment déspilette erg in trek, hetgeen ook gold voor onze groenten cocktail geserveerd in een gouden champagne coupe met eetbare bloemen en schuim van venkel.

Eervolle klus

Operationeel directeur MPS, Erwin Verschoor: “Elke dag kende een andere invulling. Dat maakte het voor ons een leuke uitdaging om telkens te verrassen. De ene dag betekende dat een uitgebreid assortiment aan bites voor bij de borrels, de andere dag serveerden we een luxe 3-gangen diner voor 150 gasten. We zijn trots dat we op dit bijzondere event de catering mochten vervullen. Beter konden we de post-lockdown-periode niet beginnen!”

Meer weten?

Bel Maaike op 06 29 06 99 07

of stuur een mailtje naar maaike.drukker@mps.nl

Terug naar overzicht projecten