Galadiner Oude kerk

down

Project

Galadiner Oude kerk

In een notendop

Oude kerk Amsterdam 650 gasten benefietdiner

In het oudste gebouw van Amsterdam, de Oude Kerk, kwamen muziek en een culinair diner samen. Voor 650 gasten hebben we een schitterend benefietdiner verzorgd.

Playing the Cathedral organiseerde een concert getiteld Playing the Cathedral in de Oude Kerk in Amsterdam. MPS | food & design heeft voor deze fantastische avond de culinaire invulling verzorgd, een uitgeserveerd diner in combinatie met muzikale noten. Een mooi samenspel met deze prachtige locatie en het mooie lichtval in de zaal. De opbrengsten van deze avond gaan naar een nieuw muziekfonds om nieuwe getalenteerde musici een kans te bieden. Wat mooi dat we hier aan hebben bij gedragen!

Culinair

In samenwerking met Robert Kranenborg en Maurits van der Vooren hebben we een 3 gangen menu uitgeserveerd waar de gasten konden genieten van een culinaire en muzikale mix. Zo sloten we het diner af met een kaars gevuld met romige vanille parfait, crème suisse, aardbei en limoen met muziek in de oren van Gotjé. Een geslaagde avond waar we met veel trots op terug kijken!

Meer weten?

Bel Patrick op 06 43 36 90 59
of stuur een mailtje naar patrick@mps.nl

Terug naar overzicht projecten