Disco night fever!

down

Project

Disco dinner & party

De Kromhouthal Amsterdam

In een notendop

Gala dinner 1.200 gasten Disco night Amsterdam

Op deze internationale disco party was alles een feestje! Speciaal voor het 30 jarig bestaan van onze opdrachtgever werd alles uit de kast getrokken voor een ware disco night!

Onze speciaal gestylde hostesses heetten alle gasten welkom met een speciale cocktail. Deze bevatte namelijk een sechuan button, een eetbare bloem die een tinteling veroorzaakt in je mond, maar tegelijkertijd een neutraliserend effect heeft op je mond. Dit zorgt ervoor dat de amuse voor een ware smaaksensatie kan zorgen!

Het menu bestond uit een voorgerecht van tartaar van tonijn met geroosterde langoustine, avocado, zeekraal en ponzu vernis. Als hoofdgerecht serveerden we een colorful splash: een ossenhaas met aardappel beurre noisette en Hollandse witte asperges met koolrabi. Voor ons dessert vinden we het leuk om onze gasten te verrassen met een bepaalde vorm van food entertainment. In dit geval serveerden we een Hit me dessert dat men kon delen met drie andere gasten. Dit was een plateau van chocolade met hit me erop, waaronder verschillende soorten fruit en zoetigheden verstopt lagen. Check de foto's hieronder!

Let's get the party started

Tijdens het feest serveerden we een groot drank assortiment en kwamen we langs met verschillende late night snacks. Bites als yakatori en dimsum waren erg populair, maar de zoete tegenhangers net zo! Onze popcorn girls reden rond op rollerskates om gasten te voorzien van een bakje zoete of zoute popcorn en de donut wall in de pink room, waar allerlei roze lekkernijen te scoren waren, was binnen korte tijd bijna leeg! Diep in de nacht liep het feest op z'n einde en keek iedereen terug op een sprankelende avond.

Meer weten?

Bel Maaike op 06 29 06 99 07

of stuur een mailtje naar maaike.drukker@mps.nl

Terug naar overzicht projecten