Op deze internationale disco party was alles een feestje! Speciaal voor het 30 jarig bestaan van onze opdrachtgever werd alles uit de kast getrokken voor een ware disco night!
Onze speciaal gestylde hostesses heetten alle gasten welkom met een speciale cocktail. Deze bevatte namelijk een sechuan button, een eetbare bloem die een tinteling veroorzaakt in je mond, maar tegelijkertijd een neutraliserend effect heeft op je mond. Dit zorgt ervoor dat de amuse voor een ware smaaksensatie kan zorgen!
Het menu bestond uit een voorgerecht van tartaar van tonijn met geroosterde langoustine, avocado, zeekraal en ponzu vernis. Als hoofdgerecht serveerden we een colorful splash: een ossenhaas met aardappel beurre noisette en Hollandse witte asperges met koolrabi. Voor ons dessert vinden we het leuk om onze gasten te verrassen met een bepaalde vorm van food entertainment. In dit geval serveerden we een Hit me dessert dat men kon delen met drie andere gasten. Dit was een plateau van chocolade met hit me erop, waaronder verschillende soorten fruit en zoetigheden verstopt lagen. Check de foto's hieronder!