Het diner was goud waard

down

Project

Diner ‘Hollanders van de Gouden Eeuw’

De Hermitage

In een notendop

ABN AMRO diner 125 gasten Amsterdam

Ter gelegenheid van de tentoonstelling 'Hollanders van de Gouden Eeuw' nodigde ABN AMRO relaties uit voor een bezichtiging met aansluitend een dinner te midden van de unieke kunstwerken. Tijdens het exclusieve dinner gaven diverse sprekers nadere toelichting over de tentoonstelling en de werken. 

De ontvangst voor deze inspirerende bijeenkomst vond plaats in de Kerkzaal. Deze ruimte was door MPS smaakvol ingericht met een combinatie van wit meubilair en warme kopertinten. Een uitstekende combinatie met de ruimte en het mooie licht in deze zaal. 

Aantrekkelijk programma

Na het apéritief werden de gasten verzocht plaats te nemen in de Herenzaal voor een exclusief sit-down dinner. Er was een strak tijdschema met diverse sprekers en een rondleiding tussen het hoofdgerecht en het dessert. Na de rondleiding werden de gasten begeleid naar de Kerkzaal waar het walking dessert werd geserveerd. Op deze wijze konden gasten zelf bepalen hoe lang men de tentoonstelling wilden bezichtigen. 

Uitmuntende service, flexibiliteit, organisatietalent en vakmanschap waren een vereiste om deze exclusieve avond tot een weergaloos succes te maken. En dat was het ->

Trotse samenwerking

Op verzoek van ABN AMRO hebben wij samenwerking gezocht met Edwin Severijn, eigenaar van Sot-l’y-laisse, die qua visie op culinaire verzorging goed aansluit bij MPS | Goed voor Elkaar. Ook Edwin kookt aan de hand van producten van het seizoen. Het menu bestond daardoor uit de beste ingrediënten van het moment. De kookstijl was licht en ambachtelijk en veelal met producten die de “Zot-Laat-Zitten”. 

Meer weten?

Bel Miranda op 06 41 83 30 38

of stuur een mailtje naar miranda.hesselmans@mps.nl

Terug naar overzicht projecten