Zangersheide

down

Project

VIP Lounge Zangersheide

In een notendop

Zangersheide Lanaken VIP Lounge 4 dagen

Vier dagen lang hebben we de VIP Lounge verzorgd op het bekende wereldkampioenschap Jumping genaamd ‘Zangesheide’ in Lanaken. Een unieke locatie, met een smaakvolle culinaire invulling en een hoog service niveau.

Tijdens het bewonderen van de springwedstrijden konden de gasten genieten van het eten en drinken. In de VIP Lounge werden de gasten de gehele dag verzorgd en konden ze genieten van diverse culinaire gerechten; van ontbijt uit de bakery tot gegarneerde oesters met verschillende toppings die live bereid werden.

Zorgeloos genieten

Om de gasten elke dag te verrassen hebben we een ‘daily special’ geserveerd, elke dag een ander speciaal gerecht. Op de eerste dag hebben we een bouillabaisse beleving neergezet, een traditionele vissoep met verrassende vissoorten die live bereid werd voor het oog van de gasten. De gasten konden de bouillabaisse afmaken door zelf de toppings te kiezen. Op de tweede dag is er een ‘tuna sensation poke bowl’ geserveerd met bijbehorende topppings. Alle gerechten zijn met verse ingrediënten klaar gemaakt, dit proef je terug!

Meer weten?

Bel Patrick op 06 43 36 90 59
of stuur een mailtje naar patrick@mps.nl

Terug naar overzicht projecten