Alles op hoog niveau

down

Project

VIP Lounge Zangersheide

Lanaken

In een notendop

Zangersheide WK Jumping 4 dagen VIP Lounge

Vier dagen lang hebben we de VIP Lounge verzorgd op het bekende wereldkampioenschap Jumping genaamd ‘Zangesheide’ in Lanaken. Een unieke locatie, met een smaakvolle culinaire invulling en een hoog service niveau.

Tijdens het bewonderen van de springwedstrijden konden de gasten genieten van het eten en drinken. In de VIP Lounge werden de gasten de gehele dag verzorgd en konden ze genieten van diverse culinaire gerechten; van diverse soorten Limburgse vlaaien tot gegarneerde oesters met verschillende toppings die live bereid werden.

Daily Special

Om de gasten elke dag te verrassen hebben we een ‘daily special’ geserveerd. Elke dag een ander speciaal gerecht. Op de eerste dag hebben we zogenaamde ‘food cocktails’ geserveerd. Luxe amuses, verfijnd opgemaakt in gouden coupes. Op de tweede dag flambeerden onze chefs live vanaf een foodstation pasta in een uitgeholde Parmezaan. Dit geeft een bijzondere, specifieke smaak aan de pasta en ziet er bovendien spectaculair uit. Daardoor was de Pasta di verdure con Parmigiano erg in trek. De derde dag bestond de daily special uit diverse Asian streetfood hapjes en op de laatste dag werden de gasten verrast met kleurrijke foodbowls gepresenteerd met eetbare bloemen.

Food entertainment

Ook was er dagelijks sprake van food entertainment. Zo werd er op de eerste dag gehamerde chocolade getrakteerd. De chocolade werd met een hamertje gebroken voor het oog van de gasten. Ook werd de crème brûlée à la minute gebrand door onze chefs en kregen gasten vanuit een stijlvolle sieraden box, gepresenteerd door onze prachtige dames, een heerlijk zoete eetbare ring.

Meer weten?

Bel Miranda op 06 41 83 30 38

of stuur een mailtje naar miranda.hesselmans@mps.nl

Terug naar overzicht projecten