Een nieuw begin

down

Project

3-daags event: 'Inspiration & Kick-off'

Werkspoorkathedraal Utrecht

In een notendop

Onze Kapel kick-off 4.850 medewerkers Utrecht

De kick-off is hét startschot voor het nieuwe jaar. Tijdens de kick-off kijkt de klant terug op 2016 en vooruit naar wat komen gaat, met als doel om hun medewerkers te motiveren om dit jaar hun beste beentje voor te zetten en de trots te vergroten. 

In opdracht van Onze Kapel en partners verzorgden wij de culinaire invulling voor dit 3-daagse kick-off evenement voor een telecombedrijf. In de industriële locatie werd een robuuste setting gecreëerd met zeecontainers. Het culinaire presenteerden wij deels vanaf food courts in deze containers.

Een nieuw begin

Een goede start van het nieuwe jaar begint bij je goed voelen. Daarnaast bij goed en verantwoord eten. Op basis hiervan passeerde ‘streetfood’ uit de hele wereld de revue: van geroosterde Griekse veggie pita’s tot Thaise Kaeng Kari Kai en van Amerikaanse pulled pork tot Hollandse frietjes met échte mayo.. Eat well, feel amazing!

Het thema ‘welcome to tomorrow’ heeft ons, in lijn met onze pijler ‘natuurlijk’, geïnspireerd om 100% biologisch afbreekbare disposable glazen, servetten, bordjes en bestek in te zetten. Daarnaast serveerden wij heerlijk verfrissend kraanwater. Vanuit glazen tanks gevuld met ijskoud water verrijkt met natuurlijke smaakmakers zoals verse rode pepers & basilicum.

Meer weten?

Bel Patrick op 06 43 36 90 59

of stuur een mailtje naar patrick@mps.nl

 

Kijk hier wat onze opdrachtgevers over ons vertellen

Terug naar overzicht projecten