Over MPS

‘Goed voor elkaar’ betekent goed voor de mens, het dier en de planeet

mail ons of bel 088 080 1300

Het MVO beleid van MPS heet ‘Goed voor elkaar’. Binnen MPS werken we volgens de overtuiging dat ‘Goed voor elkaar’ duurzaam loont. Dit betekent dat we het zelf goed voor elkaar hebben, maar ook dat we goed willen zijn voor anderen. Van een klein gebaar tot een bijdrage aan de impact op lange termijn. 

Onze aanpak kent vier pijlers: Sociaal, Natuurlijk, Regionaal en Resultaat

 

MPS | Goed voor elkaar -  Sociaal

MPS neemt de zorg voor de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers serieus, selecteert alleen leveranciers en merken waarin de sociale keten goed geborgd is, en levert een consequente bijdrage aan het verkleinen van de afstand tot de arbeidsmarkt door de inzet van medewerker(s) vanuit de Wajong in de keuken en bijvoorbeeld inkoop van ‘iambe koekjes’’. 

Daarnaast steunen wij goede doelen vanuit deze pijler, waarbij we focussen op de toekomst van het kind. Voorbeelden hiervan zijn (im)materiele bijdragen aan Stichting Doe een Wens, het Ronald Mc. Donald kinderfonds en een samenwerking met de Linda Foundation.

 

MPS | Goed voor elkaar -  Natuurlijk

Natuurlijke, verse producten (s)maken beter, is onze overtuiging. Deze belofte geven wij invulling door 100% natuurlijk en verantwoord te koken. Naar wens serveren wij 100% biologische en/of ‘e-free’ menu’s.. Wij volgen de natuur door de keuze van 80% seizoensproducten. Om zo min mogelijk milieubelasting te creëren en duurzaamheid te ondersteunen, kiezen wij voor 70% plantaardige ingredienten in onze menu’s en gebruiken wij 100% biologisch afbreekbare disposables. Bovendien bereiden wij 50% van onze gerechten op locatie en gebruiken we producten zo veel mogelijk van kop tot staart om voedselversplling tegen te gaan. 

 

MPS | Goed voor elkaar -  Regionaal

Door het bundelen van regionale krachten ondersteunen we duurzaamheid. Dit doen we  door samenwerking met regionaal kwalitatief hoogwaardige leveranciers. Door onze regionale focus borgen we het gebruik van de beste streek- en seizoensproducten en laten wij lokale ondernemers meeprofiteren. Bovendien voorkomen we zo onnodige kilometers –zowel voor onze medewerkers, als voor het transport van producten en materialen-, waardoor we het milieu minder belasten. 

 

MPS | Goed voor elkaar -  Resultaat

Het team van MPS staat er om bekend dat zij niet alleen beloven, maar ook waarmaken. Dat geldt ook voor deze kernwaarde. Samen met onze leveranciers werken we continue aan het resultaat voor morgen. Met winst voor iedereen.

Ontmoet ons

Neem hier contact met ons op.

terug naar boven