Over MPS

Standaard op maat

mail ons of bel 088 080 1300

De vier kernwaarden van MPS geven vorm aan ons bedrijf

Bevlogen

Bij ons bruist het van de energie. We hebben plezier in ons werk, en stralen dat ook uit. Gelukkig maar,  want positieve energie tilt alles naar een hoger niveau. Excelleren doe je enkel in hetgeen waarvan je houdt. Wij doen dat samen. Vanuit van oprechte interesse en eerlijk partnership. 

 

Verrassend 

Verhalen vertel je niet, verhalen laat je beleven. Het ontwerpen van een concept nemen wij als vertrekpunt voor een totaal nieuwe ervaring als bestemming. Geïnspireerd door wereldse ideeën verrassen wij door vernieuwing. We koesteren de roots van een historisch sterk merk. Maar onze invulling is nieuw, jong en verfrissend. We hebben het lef om te experimenteren en de kennis en ervaring om het waar te maken.

 

Perfectie

Bij ons draait alles om details. ´Standaard op maat´ is voor ons vanzelfsprekend. Ieder detail, iedere keer. Wij hebben als doel mensen het naar de zin te maken. Hen zorgeloos te laten genieten van pure gastvrijheid, van écht vakmanschap. Van de smaak van perfectie. 

 

Oprecht

Wij hebben een passie voor eerlijk en smaakvol koken op een verantwoorde manier. Voor vakmanschap dat duurzaam is. En regionaal herkenbaar. We zijn vanuit onze intrinsieke overtuiging ‘Goed voor elkaar’ en hebben oog voor de toekomstige generaties.

Ontmoet ons

Neem hier contact met ons op.

terug naar boven