Nieuws

Wat er gebeurt in de wereld van MPS

Interview: De cirkel is rond bij Singer Laren

Breukelen, 3 Apr 2019

In de zomer van 2017 werd het nieuwe Singer Laren geopend. Een prachtige locatie waar wij als preferred partner de catering mogen verzorgen op enkele gave events. 

Een modern, nieuw theatergebouw met een spectaculaire theaterzaal, een prachtig gerestaureerde villa als verbindende factor tussen museum en theaterfoyer; en een ruime, open foyer met doorkijkjes naar de openbaar toegankelijke beeldentuin. Het enige wat nog ontbrak was de nieuwe tuin, die werd ontworpen door de internationaal vermaarde landschapsarchitect Piet Oudolf. Sinds mei dit jaar is ook de tuin klaar en staan de beelden op hun plek. Petra van der Plaats – van Kesteren en Johan de Jong presenteren het eindresultaat en de nieuwe mogelijkheden voor events!

Lees hier het hele interview.

MPS slaat handen ineen met Singer Laren

Breukelen, 15 Feb 2019

Onlangs is MPS food & design een samenwerkingsverband aangegaan met Singer Laren. MPS is één van de drie ‘preferred suppliers’ van Singer Laren geworden en daar zijn wij super trots op. 

Singer Laren richt zich op congressen, zakelijke evenementen en exclusieve bijeenkomsten in het hogere segment. Het museum, theater, beeldentuin en de historische villa bieden een exclusieve en sfeervolle locatie voor zowel zakelijke als particuliere evenementen en voor kleine gezelschappen tot grote bijeenkomsten.

“De drie geselecteerde cateraars sluiten perfect aan bij de doelstellingen van Singer Laren” aldus hoofd commerciële zaken Karen Kühbauch: “MPS is een tot de verbeelding sprekende party cateraar die altijd weet te verrassen.”

“Sinds een aantal jaren verzorgen wij voor vaste opdrachtgevers de events in Singer Laren. En met veel plezier mag ik wel zeggen. Singer Laren straalt kwaliteit uit en staat open voor nieuwe ideeën. Daar vinden wij elkaar. Want de wereld verandert. Ook op food gebied. En het is aan ons om te zorgen dat dit goed en passend vertaald wordt. Dat is het kunstwerk dat wij graag inbrengen.“ Erwin Verschoor, directeur MPS I food & design.

Stichting Het Vergeten Kind

Breukelen, 26 Oct 2018

MPS denkt aan Het Vergeten Kind. Wat gaan wij doen? Of beter: wat gaan we samen doen? Wel, de feestdagen staan voor de deur. Een mooie tijd vol kerstborrels, eindejaarsdiners en nieuwjaarsrecepties. We vieren met elkaar deze bijzondere tijd van het jaar en dat doen we wél met 'Goed voor Elkaar' in gedachten.

Wij laten dit jaar Stichting Het Vergeten Kind meegenieten. Bij alle bijeenkomsten in de maanden november, december en januari dragen wij één euro per gast af aan deze prachtige stichting wanneer je aktiecode 'Het Vergeten Kind' vermeld bij jouw boeking.

Goed voor Elkaar
Binnen MPS werken we volgens de overtuiging dat ‘Goed voor Elkaar’ duurzaam loont.
Dit betekent dat we het zelf goed voor elkaar hebben, maar ook dat we goed willen zijn voor anderen. Van een klein gebaar tot een bijdrage aan de impact op lange termijn. In december en januari willen we – samen met u - een bijdrage leveren aan Stichting Het Vergeten Kind. Ieder kind verdient het immers om gezien te worden.
 
De toekomst van kinderen
Onze ‘Goed voor Elkaar-aanpak' kent vier pijlers: Sociaal, Natuurlijk, Regionaal en Resultaat. Vanuit de pijler Sociaal steunen wij goede doelen waarbij we specifiek focussen op de toekomst van het kind. Zo hebben wij onder meer bijdragen geleverd aan Stichting Doe een Wens, het Ronald McDonald Kinderfonds en zijn we een samenwerking met de Linda.Foundation aangegaan.
 
Ook in Nederland
En dan nu dus Stichting Het Vergeten Kind. Deze fantastische stichting zet zich in voor de ruim 100.000 kinderen die hier, in ons eigen land, opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan kinderen met verslaafde ouders of ouders met verstandelijke beperkingen en/of psychische problemen. Maar het gaat ook om kinderen die leven onder de armoedegrens. De Stichting wil dat elk kind zich écht kind voelt. En wij helpen graag een handje mee.

Robeco SummerNights 2018

Het Koninklijk Concertgebouw, 28 May 2018

Lekker eten en samen naar een concert, wat ons betreft een ideale zomeravond. 

Ook dit jaar verzorgt MPS het pop-up restaurant tijdens de Robeco SummerNights. In de prachtige Spiegelzaal serveren wij voorafgaand aan de Robeco SummerNights concerten een twee- of drie gangen menu. Een unieke plek die alleen gedurende de zomermaanden omgetoverd wordt tot een restaurant. Dat wil je toch niet missen!

Robeco Zomerrestaurant
In de zomer kunt u voorafgaand aan de Robeco SummerNights concerten dineren in het Robeco Summer Restaurant. Het diner kost €39 per persoon voor drie gangen en €32 voor twee gangen. Deze prijzen zijn exclusief drankjes. Aanvullende informatie vindt u hier.

Robeco Summernights concerten
Deze zomer bent u van harte welkom tijdens de dertigste en tevens laatste editie van de Robeco SummerNights. Van filmmuziek tot grote symfonieën, van flamenco tot jazz. Er zijn meer dan 80 zomerse concerten om uit te kiezen! Bekijk de concertagenda.

Laatste rondvaart Stan Huygens in Amsterdam

Breukelen, 21 Mar 2018

Lees hieronder het artikel uit de Telegraaf met daarin een mooie vermelding van MPS. Een geweldig leuk evenement waarbij MPS | food & design verantwoordelijk was voor de culinaire invulling. 

Het schip is verkocht aan rederij Van Hulst die vooral actief is rondom de Kagerplassen. De Stan Huygens zal voortaan met name door Leiden gaan varen met uitstapjes naar het Groene Hart van Nederland. Dennis Coenen van rederij ’t Smidtje vertelde dat met name de lengte van het schip (iets meer dan twintig meter) reden was om afstand te doen van dit prachtige vaartuig. Het Amsterdamse gemeentebestuur wil het liefst boten tot maximaal 14 meter laten rondvaren. „Wij richten ons op de bestaande locatie Amsterdam en de nieuw geopende vestigingen Zaanse Schans en Haarlem. Daar verwachten we heel veel van”, zei Coenen.

Een andere primeur was dat onder anderen voorzitter Aad Veenman, secretaris Henk de Breij en penningmeester Laetitia Griffith van de Nationale Haringpartij sedert 1961 de eerste asperges kregen geserveerd door Martinair Party Service (MPS) van eigenaar Miranda Hesselmans. De Brabantse chef-kok Gerrit Greveling had zijn boerenrelaties aangesproken om het witte goud aan boord te brengen.

De 57e Nationale Haringpartij wordt dit jaar op 20 juni wederom op kasteel De Haar gehouden. In het comité van aanbeveling komen PvdA-Kamerlid en oud-staatssecretaris Sharon Dijksma en VNO-NCW voorzitter Hans de Boer, terwijl de oud-commissarissen van de Koningin, Karla Peijs en Boele Staal terug zijn getreden.

- De Telegraaf, 20 maart 2018

Catering in het VIP dorp van North Sea Jazz

Rotterdam Ahoy, 31 May 2017

De catering in het VIP dorp tijdens North Sea Jazz wordt verzorgd door Oliver & Jake. Oliver & Jake is het exclusieve label voor de samenwerking tussen MPS en Taste and more.

Meet Oliver & Jake!

Stel Oliver & Jake een willekeurige vraag, en hun antwoorden zullen in elkaar versmelten als door een garde geklopt. Daar waar Oliver een detail mist, springt Jake met enthousiasme bij om het verhaal van een extra dimensie te voorzien.

Ze zijn boezemvrienden; gebonden door hun contrast zijn ze onafscheidelijk. Als mint en chocola gaan zij door het leven — fundamenteel verschillend, maar samen spraakmakend, verwonderend, inspirerend.

En soms, soms een tikkeltje eigenzinnig.

Het zijn van die kerels die, waar ze ook komen, altijd wel iemand kennen. Misschien omdat ze samen al op zo veel plaatsen geweest zijn, of misschien omdat ze gewoon gemakkelijk vrienden maken.

En vriendinnen. Want laten we eerlijk wezen: het zijn stijliconen welke zij aan zij niet te missen zijn.

Samen hebben ze verstand van alles. Overal al eens gegeten, de wereld gezien. En samen weten Oliver & Jake altijd weer iets te ontdekken waar je zelf nooit tegenaan was gelopen.

Als die twee samen zijn, dan gebeuren er de mooiste dingen.

 

Wil je Oliver & Jake ontmoeten? Bel dan met Maaike op 06 53 63 63 12

terug naar boven