Nieuws

Hulstkamp Gebouw Rotterdam in handen van MPS | food & design

Maaskade 119, Rotterdam, 9 Sep 2021

De exploitatie van het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam is sinds 1 september 2021 in handen van  MPS I food & design.

Lennert Hogenes, commercieel verantwoordelijk voor MPS: “We zijn heel blij met deze samenwerking. Het Hulstkamp Gebouw is een echte blikvanger aan de oevers van de Maas nabij de befaamde Erasmusbrug. Het is een prachtige, veelzijdige en authentieke evenementenlocatie voor zowel zakelijke als privé events.”

Het Hulstkamp Gebouw dateert uit 1888. In het gebouw was de jeneverdistilleerderij van Hulstkamp Jenever gevestigd en veel historische elementen zijn bewaard gebleven. Bij binnenkomst word je direct verrast door de indrukwekkende Wintertuin met 18 meter hoge boom. Het gebouw telt in totaal vijf zalen, waaronder de Branderij en de Stokerij, beide ruim genoeg om wel 500 gasten te ontvangen voor een diner.

Het Hulstkamp Gebouw is de eerste nieuwe venue die MPS I food & design toevoegt aan haar portfolio sinds het per 1 juli 2021 onderdeel is van Hutten. “De exploitatie van het Hulstkamp Gebouw is bij MPS in hele goede handen,” aldus Erwin Verschoor van MPS. “Wij hebben veel ervaring op high end eventlocaties in de Randstad en ook Rotterdam is voor ons bekend terrein.” 

Voor een rondleiding of meer informatie over de mogelijkheden van het Hulstkampgebouw kun je contact opnemen met Germaine Ligthart via 06 29 42 04 42. Voor een sfeerimpressie zie www.hulstkampgebouw.nl.

Samenwerking MPS en Sign Language Coffee Bar

Sign Language Coffee Bar, 2 Jul 2021

Sinds medio 2021 zijn MPS en de Sign Language Coffee Bar een samenwerking aangegaan voor onbepaalde tijd. De Sign Language Coffee Bar is een concept waar je koffie bestelt bij dove barista’s door gebruik te maken van gebarentaal.

Gasten bestellen hun koffie met behulp van een video menuscherm waar wordt voorgedaan hoe zij in gebarentaal moeten bestellen. De mobiele koffiebar wordt gerund door dove en slechthorende barista’s waarbij op een duurzame en kwalitatieve wijze de werkloosheid onder auditief uitgedaagden wordt verlaagd. Zo worden bedrijven en doven samengebracht in een ware koffiebeleving.

Miranda Hesselmans, MPS: “We vinden het leuk om samenwerkingen aan te gaan met bedrijven die hun product op een creatieve manier presenteren. Daarnaast streven we naar inclusie en is dit een uniek concept waardoor we daar invulling aan kunnen geven.”

MPS | food & design en Hutten zetten zakelijke vriendschap om in duurzame samenwerking

MPS & Hutten, 26 May 2021

Hutten en MPS | food & design hebben sinds 1 juli 2021 de krachten gebundeld. MPS gaat als zelfstandig merk verder binnen Hutten. Voor Hutten betekent deze strategische samenwerking een versterking van haar positie in de randstad en een mooie groei van de eventstak. Voor MPS is het een mogelijkheid om de drang naar verduurzaming en groei nog meer kracht bij te zetten.

“Duurzaamheid is alsmaar belangrijker, voor ons en onze opdrachtgevers”, aldus Erwin Verschoor, directeur MPS. “Hutten hanteert een uitgebreid en beproefd duurzaamheidsbeleid en we delen dezelfde ambitie om op dit vlak te blijven innoveren. Ik kijk ernaar uit om hierin samen op te trekken.”

Zowel Erwin Verschoor als Miranda Hesselmans blijven aan als management van MPS. Ook zal het huidige team van MPS in dienst blijven en wordt er gewerkt vanuit hun huidige locatie.

Collin Schoonens, directeur Commercie bij Hutten ziet de samenwerking met MPS als een bijzondere stap voor Hutten. “Hutten voegt hiermee een mooi bedrijf met veel ervaring en ambitie toe. Met de samenwerking vullen we elkaar aan in kennis, creativiteit en daarmee slagkracht. Hierdoor versterken we onze onderscheidende positie voor opdrachtgevers.”

Op de foto v.l.n.r.: Erwin Verschoor, Miranda Hesselmans, Collin Schoonens en Drees Peter van den Bosch

MPS en Singer Laren slaan handen ineen

Oude Drift 1, Laren, 3 Apr 2019

In de zomer van 2017 werd het nieuwe Singer Laren geopend. Een prachtige locatie waar wij als preferred partner de catering mogen verzorgen op enkele gave events.

Singer Laren richt zich op congressen, zakelijke evenementen en exclusieve bijeenkomsten in het hogere segment. Het museum, theater, beeldentuin en de historische villa bieden een exclusieve en sfeervolle locatie voor zowel zakelijke als particuliere evenementen en voor kleine gezelschappen tot grote bijeenkomsten.

Singer Laren wordt gekenmerkt door een modern, nieuw theatergebouw met een spectaculaire theaterzaal, een prachtig gerestaureerde villa als verbindende factor tussen museum en theaterfoyer; en een ruime, open foyer met doorkijkjes naar de openbaar toegankelijke beeldentuin. Het enige wat nog ontbrak was de nieuwe tuin, die werd ontworpen door de internationaal vermaarde landschapsarchitect Piet Oudolf. Sinds mei 2019 is ook de tuin klaar en staan de beelden op hun plek. Petra van der Plaats - Van Kesteren en Johan de Jong presenteren het eindresultaat en de nieuwe mogelijkheden voor events in dit interview

terug naar boven