Durf jij het aan?

down

Locatie

Wicked Grounds

In een notendop

PlaatsAmsterdam
Capaciteit10 -250
Uitstralingeigentijds

Wicked Grounds zijn vernieuwende, inspirerende en verbindende locaties in Amsterdam en Rotterdam. De zes locaties in Amsterdam -The Boardroom, The Warehouse, The Lounge, The Studio, The Atelier en The Workspace- en de locatie in Rotterdam - The Loft,  hebben elk een eigen uitstraling. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn geen alledaagse plekken in de stad en ze dragen bij aan een bijzondere belevenis. Ontvangsten op deze locatie verrassen!

De twee jonge ondernemers van Wicked Grounds hebben meerdere locaties weten te creëren die –door locatie en sfeer- de ruimte geven om écht te genieten van het event van onze opdrachtgevers, om nieuwe ideeën te generen, elkaar te inspireren en relaties te beklinken. De locaties zijn gemakkelijk te bereiken vanuit zowel de Amsterdamse binnenstad als ook voor uw gasten van buiten de stad.

Verrassende events

The Warehouse biedt ruimte gezelschappen 250 personen. De ruimte kan volledig op maat worden ingericht voor high-end lunches of diners, dagevents en – conferenties-  of inspirerende walking-diners.

De hoge lichte ruimte, de grote bijzondere ramen, industriële bar en tropische sferen doen je de buitenwereld even vergeten. The Warehouse daagt uit om te overtreffen, om eens buiten de lijntjes te kleuren. Wij doen dat graag samen met u op deze vernieuwende locatie.

Meer weten over Wicked Grounds

Bel Maaike op 06 53 63 63 12

of stuur een mailtje naar maaike@mps.nl

Terug naar overzicht locaties