Rauw en industrieel.

down

Locatie

SugarCity

In een notendop

PlaatsHalfweg
Capaciteit50 - 10.000
Uitstralingindustrieel
Partnershippreferred

SugarCity Events is getransformeerd van een oude suikerfabriek tot industriële evenementenlocatie.

De rauwe en industriële uitstraling van een evenementlocatie is nergens zo goed voelbaar als bij SugarCity Events. Deze oude CSM-suikerfabriek (1863) in Halfweg heeft haar historische elementen en industrieel decor behouden. Het karakteristieke atrium, de originele ketels en het unieke trappenstelsel zijn behouden en behoren tot het DNA van SugarCity. De locatie is door zijn flexibiliteit geschikt voor uiteenlopende evenementen waarbij een sfeer kan worden gecreëerd die gasten niet snel zullen vergeten.

MPS is preferred partner van SugarCity Events en heeft al vele onderscheidende events op deze locatie mogen verzorgen. Lees hier meer over MPS en onze samenwerking met SugarCity.

Flexibel en goed bereikbaar

Door de verschillende ruimtes zijn de mogelijkheden bij SugarCity Events eindeloos. De ruimtes kunnen afzonderlijk worden gebruikt maar zijn ook met elkaar te verbinden. Zo zijn evenementen van 50 tot 10.000 personen gemakkelijk te accommoderen. Van product presentatie, Tv-opnames, conferenties en incentives tot grootse diners, events of foodfestivals. Achter het industriële decor van SugarCity Events verschuilen zich ook nog eens de meest moderne faciliteiten en techniek.

Daarnaast is de bereikbaarheid van SugarCity Events uitstekend. De locatie ligt aan de N200 en Amsterdam, Haarlem en Schiphol zijn binnen 10 minuten rijden snel te bereiken. Voor de deur ligt NS-station Zwanenburg-Halfweg en SugarCity Events beschikt over 350 parkeerplaatsen op eigen terrein. Deze parkeercapaciteit kan in de directe omgeving op verzoek worden vergroot.

Historie locatie

Tot 1992 was de CSM-suikerfabriek gevestigd op dit terrein. In de fabriek werd de suiker geproduceerd en opgeslagen in de toonaangevende Silo’s. Rook, machines en kranen waren het decor van de het CSM-terrein van 1863 tot 1992. Iedereen die langs reed kon de geur van de suikerbieten ervaren. Toen de fabriek sloot kwam er een oppervlakte van 110.000 m2 vrij voor herbestemming.

SugarCity Events is onderdeel van de Cobraspen Groep, die per openbare inschrijving het terrein in 2000 aankocht en daarmee verantwoordelijk is voor de gehele herontwikkeling van het voormalige CSM-terrein.

Meer weten over SugarCity

Bel Maaike op 06 53 63 63 12

of stuur een mailtje naar maaike@mps.nl

Terug naar overzicht locaties