Kunsten komen samen in Singer Laren

down

Locatie

Singer Laren

In een notendop

PlaatsLaren
Capaciteit14 - 400
Uitstralingstijlvol

Singer Laren is een uniek, particulier cultureel erfgoed dat bestaat uit een museum, theater, villa en beeldentuin. Het Amerikaanse echtpaar Anna en William Singer bouwde begin vorige eeuw Villa De Wilde Zwanen in Laren. Hier ontvingen ze hun vrienden, onder wie vele kunstenaars. 

William schilderde in zijn atelier, Anna speelde op haar vleugel in de woonkamer. Samen verzamelden ze een indrukwekkende kunstcollectie. Na het overlijden van William liet Anna een museum en een theater aan de villa bouwen, die in 1956 geopend werden voor publiek.

Singer Laren biedt een exclusieve en sfeervolle locatie voor zowel zakelijke als particuliere evenementen en voor kleine gezelschappen tot grote bijeenkomsten. De prachtige ruimtes van het museum, de klassieke villa en het nieuwe theater bieden volop mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten.

De centrale ligging, de gratis parkeergelegenheid en de theaterzaal met 400 zitplaatsen, maken Singer Laren de ideale locatie voor een product - presentatie of congres.

Meer weten over Singer Laren

Bel Maaike op 06 53 63 63 12

of stuur een mailtje naar maaike.drukker@mps.nl

Terug naar overzicht locaties