Een bijzondere beleving

down

Locatie

Domusdela

In een notendop

PlaatsEindhoven
Capaciteit0 - 1.000
Uitstralingmodern, klassiek
Partnershippreffered

Domusdela inspireert mensen tot betekenisvolle ontmoetingen. Middenin hartje Eindhoven ligt deze veelzijdige evenementenlocatie, die graag symbool staat voor betekenisvolle ontmoetingen.

Het complex is niet alleen een evenementenlocatie maar beschikt ook over een brasserie en hotel. Brasserie Rita en Hotel De Mariënhage hebben een luxe en sfeervolle uitstraling. Samen met de ruimtes voor meetings en events maakt dit Domusdela tot een eigentijdse plek voor ontmoetingen, verbinding en verdieping. Dé ideale plek in en rondom Eindhoven voor zakelijke evenementen, meetings of privé feesten.

Zalen

Op het complex van Domusdela bevinden zich meerdere zalen. Kenmerkend voor het pand is de Paterskerk. Deze voormalige kerk is het hoogtepunt van Domusdela en zo ingericht dat heit plaats is voor maar liefst 1.000 personen. Hier worden voornamelijk grote meetings en bijzondere ceremonies gehouden. Daarnaast is De Kapel een veelzijdige locatie voor vieringen en bijeenkomsten voor groepen tot 150 personen. Door de glas-in-lood-ramen behoudt het ceremoniehuis haar oorspronkelijke uitstraling. Verder beschikt het complex over meerdere meeting ruimtes uiteenlopend van 0 tot 150 personen.  

Meer weten over Domusdela

Bel Maaike via 06 29 06 99 07

of stuur een mailtje naar maaike.drukker@mps.nl

Terug naar overzicht locaties