Flexibiliteit en eindeloze mogelijkheden

down

Locatie

Casco

In een notendop

PlaatsAmsterdam
Capaciteit 25 - 2500
Uitstralingeigentijds

Casco Amsterdam is een studio-, evenementen- en congresruimte in Amsterdam Noord, midden in de Buiksloterham - een gebied in volle bloei, op nog geen vijf minuten fietsen vanaf de korte pont. 

Casco staat voor flexibiliteit en eindeloze mogelijkheden. Door de originele functie (filmstudio) heeft het een aantal bijzondere eigenschappen, zoals een fantastische akoestiek en grote productionele mogelijkheden. Door de nieuwe publieksfunctie komen daar uitgebreide horecafaciliteiten bij, net als een aantal extra ruimtes voor aanvullende activiteiten.

De grote zaal wordt casco verhuurd, het café heeft zijn eigen sfeer en inrichting, geschikt voor borrels, presentaties, diners en meer. De grote zaal, een voormalig studioruimte van 1200 m2 is gebouwd als film- en televisiestudio en dus zeer geschikt voor opnames, maar tegenwoordig vooral in gebruik voor grote indoor evenementen als congressen, beurzen, seminars, (bedrijfs)feesten en grote diners. Niets staat de gebruiker in de weg een onvergetelijke ervaring te creëren voor haar bezoekers. Kortom, een perfect casco voor elke gewenste activiteit.

Meer weten over Casco

Bel Patrick op 06 43 36 90 59

of stuur een mailtje naar patrick@mps.nl

Terug naar overzicht locaties