You are inside but you feel as if you are outside!

down

Venue

De Glazen Zaal

In a nutshell

PlaceThe Hague
Capacity30 - 300
Feelclassic, modern
Partnershippreffered

The stylish Glazen Zaal was originally an inner courtyard covered with a glass roof and many glass walls. You're inside but you feel as if you are outside. Classic and modern meet: the façade of the beautiful Portuguese Synagogue from 1725 has been included as a permanent 'decor' in the hall. A characterful venue for a special symposium, reception or dinner.

The Glazen Zaal is easily accessible for your guests. It's located opposite the Malieveld, with ample parking available. And is only a five-minute walk from the Central Station. The Glazen Zaal has very good acoustics and modern technical facilities. The rustic backyard with ancient chestnuts is accessible in good weather.

Want to know more about De Glazen Zaal

Call Maaike on +31 (0)6 29 06 99 07

or send an email to maaike.drukker@mps.nl

Back to venues